DIN INTEGRITET

Med denna integritetspolicy visar vi vårt engagemang för att skydda integriteten för dig som slutanvändare. Här hittar du information om hur vi hanterar den personliga information som samlas in från våra kunder via exempelvis formulär.

HEMSIDOR

Denna integritetsspolicy gäller för estetisktandvard.se och tandimplantatgoteborg.com.

OMFATTNING

Denna integritetsspolicy täcker behandlingen av den personlig information som samlas in genom en hemsida som ägs och drivs av oss. Denna integritetsspolicy gäller inte för företag som inte kontrolleras av oss eller personer som inte är anställda av oss, inklusive eventuell tredje part.

INSAMLING AV PERSONLIGA UPPGIFTER

Du kan besöka våra hemsidor utan att lämna personlig information. Vi kan dock komma att samla in vissa personuppgifter när du exempelvis fyller i ett formulär. Denna information kan exempelvis inkludera dina kontaktuppgifter och ditt företags kontaktuppgifter.

ÄNDAMÅL

Insamlad information kan komma att användas för att besvara frågor, för att förse dig med produkter och tjänster, för att hantera dina konton åt dig (efter ditt medgivande) och för att kontakta dig. Genom att besöka våra hemsidor och förse oss med personuppgifter samtycker du till insamling och användning av denna information i enlighet med denna policy.

INSAMLING AV ICKE PERSONLIG INFORMATION

Vi tar automatiskt emot och registrerar viss typ av icke-personlig information från din webbläsare, innefattande din IP-adress, cookie och hemsidan som du har begärt (om du inte aktivt säger nej till detta första gången du besöker våra hemsidor). Vi kan använda denna information för anpassning av reklam och det innehåll du ser på hemsidan. Vi kopplar dock inte dessa icke-personliga uppgifter till någon personlig information som samlas in från dig.

TREDJE PARTER

Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till företag (underleverantörer) som exempelvis tillhandahåller marknadsföringstjänster. Dessa mottagare har endast rätt att behandla dina personuppgifter för vår räkning i samband med att de utför en tjänst åt oss. Eventuella tredje parts cookies (icke personlig information) är föremål för deras egen integritetspolicy och denna kan vi därför inte ta något ansvar för. Vi utgår dock ifrån att våra samarbetspartners, liksom vi, är engagerade i att följa lagen.

SAMTYCKE

Om du inte samtycker till insamling, användning eller utlämnande av dina personuppgifter så som det beskrivs i denna integritetspolicy så ska du inte uppge någon personlig information till oss. Om du redan har skickat in personuppgifter till oss men vill avsluta ditt medgivande så ska du kontakta oss om detta så att vi kan plocka bort dina uppgifter ur våra system.

Ring oss nu!